BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 29, 2009

Dragon ball=Dragon Boy

hmm masa kecik22 dulu aku@saya mmg minta gile22 cite dragon ball..kauorang taux pe cite dragon ball ne??mesti tau kn...xknla xtau anime dia yang disiarkan kt tv2 setiap pagi minggu sungguh dinanti-nanti dengan idung yang penuh ngn %$#@ idung dan pengumpulan plak22 gigi disetiap celah gigi yang xsempt nk gosok gigi...yola manala nk sempat bgn pon ontime, standard ar tok student yang bru level standard......

ak tau korang suma mmg minat gile kn???xpon mint xwaras 2ja....besala bdak22 hingus meleleh lagi xsempat nk lap dah jilat balik....pergh teruk sgt korang ne!!!

tapi mmg mantap ar karya akira simamat jepun2 paling kurang ar leh dapat nobel ooo...maunyex punyala dia mengarut sampai setiap lapisan masyarakat dan berbilang bangsa malaysia pon leh layan gak anime jepun2 sampaila beberapa tahun disiarkan...perghh serius mantap doh...ak kagum

tapi ntah ak pon xtau senaya nape ak cite pasai dragon ball...klu pikir22 blik baik ak siapkan aknye tesis..tapi nth ati ak yang serba lemah dan kotor ne terdetik tok menceritakan kembali cite ne...

bukan apa..ak punyala minat kt komik dragon ball ne sampai kan ak sangup meredah hujan, merentas kebun getah semata-mata nk p pinjam komik..gile ar gua pikir wkt2 ponyala berisiko nk p pnjam xkn apa..da la nk kuar dari rumah ponyala susah mcm kt umah ak2 ada kamera tertutup...pintu plak ada siren... klu tolak ckit mesti berbunyi..klu da berbunyi mesti kantoi..klu da kantoi paling kurang 6 sebatan akan hinggap dan melekat disetiap penjuru badan ak..

tapi..xpe nk baca ponya pasal...ak p pinjam gak..xkn apa..member ak ne dia ponya koleksi dragon ball mmg full so mmg gile ar ak pinjm...betul22 full set ar ak tempah..tapi yang kesiannye wkt2 nk pulangkan xberapa nk full set..ntahla sebb apa..da xigt..tapi klu member ak2 baca ak mintap mapla erk...ha Amin nama dia bru igt nama member,,teruk sangat ak neh nama member sendiri pon xingat..

xpe22 teruskan lg ngn pengembaraan fantasi ak neh...satu je ak xpuas ati ngn cite ne..mmg satu ja ak xpuas ati oooo.....korang nk taux pe dia???hmm xpyhla erk ak nk cte...msalah peribadi ak..bek ak simpan je xpon ak simpan tok cucu dan cicit ak nanti je..

hmm da la erk ak pon da xde idea nk cite pe..tapi yang ak tau mamat jepun 2, dia tulih plak cte dragon boy.....nth apa yg ada dalm otak dia pon ak xtau..bekla dia tulih buku agama ke....klu da hbh xde keja watla keja pekdah yang len..ne x merapu xhbh22 dala merapu menipu plak,,, da la menipu,,menganiaya plak....hmmmm xpela apa22 pon..ak sendiri pon dok merapu gak..Kkk hehoehoeheohhoe

3 comments:

laili said...

perghh...susah gile ang nak kuar umah...siap kene sebatan...

*bgn pagi2 buat blog..org g sshur la...:D

~cAhaYap3tUnjUk~ said...

sentap ar mamat ni da jd blogger siot... cite pasal dragon ball bagai~ =p

selekeh gile ko weyh, tgk tv dgn %*^(&( hidung pnuh + najis2 gigi lagi... ish3~ burok tol perangai!! hahaha~ =D

btw, cite dragon ball mmg besh pon... aku pon layan cite tu b4 cite sailormoon dulu~ dgn kuasa bulan~ akan menghukummu!!! hahaha!

amin MPPPMUKM FARMASI said...

salam..

mantap la mat...

slmt dtg kedunia blogger...

citer dragon ball ade...

nanti wat naruto lak..

hehehe..

selamat berpuasa dan beramal..